(123)456 7890 demo@coblog.com

Inre dörrtyper

Inre dörrtyper

När du väljer innerdörrar till ditt hem eller kontor är det viktigt att först tänka på funktionen som dörren ska fungera. Det finns en mängd olika dörrar på marknaden för specifika ändamål: dekorativa dörrar, skyddsdörrar samt integritets- och säkerhetsdörrar.

Dekorativa dörrar installeras vanligtvis i hemmet som en barriär mellan rummen eller gemensamma utrymmen som inte behöver säkerhet – till exempel dörrar som förbinder köket och ett vardagsrum. Huvudsyftet med en dekorativ dörr är övergripande attraktivitet och att vara ett inslag i huset.

Skyddsdörrar är vanligtvis de dörrar som förbinder huset eller verksamheten med omvärlden och fungerar som en säkerhetsåtgärd för att förhindra oönskad oönskad verksamhet att komma in i lokalerna.

Säkerhetsdörrar har alltid speciella lås och de flesta gånger är gjorda med tunga material som massivt trä eller rostfritt stål för en extra stabilitet. Sekretessdörrar används för att hålla buller och oönskade människor borta och för att ansluta gemensamma utrymmen som personens rum, kontor eller tvättstuga.

Leave a Reply