(123)456 7890 demo@coblog.com

Olika stilar av dörrar för ditt hem

Olika stilar av dörrar för ditt hem

Oavsett om du behöver en för huvudingången, passagen eller sovrummen finns det många moderna mönster tillgängliga för dig.

Pivot Dörrar. Denna typ av dörr är bredare än standardversionen. Du måste ha en bred entré för att den ska passa. Den svänger på ett gångjärn som håller den längst upp och längst ner på dörren, i motsats till att den är ledad i sidan. Detta är perfekt för huvudingångar till huset. Det ger ett djärvt uttalande och finns i olika designstilar och kan skräddarsys för att passa ditt hem.

Dubbla dörrar. Denna typ av dörr kräver också en stor entréväg. Du har två dörrar som öppnas i mitten. Det finns många designalternativ med den här, som inkluderar glaspaneler i träet.

Massiva Dörrar. Denna typ av dörrar är gjorda av massivt trä. Vilken träslag du önskar beror på dina designkrav. Dessa är lämpliga för huvudingångar såväl som på insidan av huset.

Sidoljusdörrar. Denna dörr har en extra panel på sidan som huvudsakligen består av glas. Det lägger till ett fönsterelement i designen och därmed mer ljus i ditt hem. Detta är ett vackert alternativ för huvudentrén.

Interna Fanerdörrar. Denna snygga dörr har en elegant fanérfinish och är vanligtvis lämplig för ingångar till sovrummet.

Fällbara och skjutdörrar. Dessa glider öppna eller fälls åt sidan. De stängs ganska enkelt och finns i moderna mönster som är perfekta för uteplatser.

Leave a Reply